Üzleti ügyfeleknek

Szolgáltatásaink kialakítása során nem feledkeztünk meg üzleti ügyfeleinkről sem. Amennyiben az utazással töltött időt szeretné hasznosan, tartalmasan eltölteni, akkor válasszon minket és töltse a vezetéssel töltött óráka kényelmesen.

Szeretnék jelentkezni üzleti ügyfélnek.

Miért minket válasszon?

Amikor megalkottuk reptéri transzfer szolgáltatásunkat, kiemelten fontosnak tartottuk üzleti ügyfeleinket, akik számára egy igazán kedvező és élhető konstrukciót terveztünk meg. Ugyanis fontos volt számunka, hogy az Ön nyugalma legyen az első, hiszen ha netán egy konferenciára készül vagy egy tárgyalásra tart éppen, akkor jó eséllyel csak az autóban lesz lehetősége arra felkészülni.

Éppen ezért az Ön számára a bérautó szolgáltatunk lehet a legoptimálisabb, hiszen itt nem kell más utasokkal osztozni a téren, így nyugalomban végezheti a munkáját. Munkája során segítségére lehet az autóban lévő WIFI hálózat, melyen keresztül csatlakozhat az internethez. Üzleti ügyfeleink részére az árakat a megtett távolság, illetve a ráfordított idő függvényében alakítottunk, melyet a foglalás előtt az ügyfél táblázat formájában megkap.

További szolgáltatásaink
Kapcsolat

Csak küldjön nekünk egy levelet telefonszámával, és mi mielőbb felkeressük.

Nem olvasható? Cseréljen szöveget. captcha txt