Reptéri transzfer –
a repülőtérről

Önnek lehetősége van repülőtérről való transzfer foglalására is, rugalmasan, egyszerűen.

Szeretnék jelentkezni repülőtéri transzfer szolgáltatásukra.

Miért minket válasszon?

Repülős utazásoknál, mivel a járata landolásának ideje némiképp bizonytalan, mi folyamatosan figyeljük repülőgépe aktuális helyzetét, és annak tényleges landolási idejét a nagyobb internetes oldalakon keresztül. Fontos tudnia, hogy a járat késése, illetőleg a poggyász kihordásának ideje az Ön számára nem jár plusz költséggel.

A csomagjai felvételét követően kérjük, hogy hívja központi telefonszámunkat (+36-70-466-2200), hogy egyeztetni tudjuk a beszállás helyét és pontos idejét, mi pedig megadjuk a találkozási pontra érkező autónk színét, típusát és persze rendszámát. A várható érkezés időnk minden esetben maximum 10 perc.

Transzfer szolgáltatásunk a Liszt Ferenc Repülőtérről, a bécsi Schwechat repülőtérről vagy a pozsonyi nemzetközi repülőtérről télen is ajánlott, pláne, ha olyan messzire utazik, mint Heves-, Nógrád- vagy Jász-Nagykun-Szolnok megye.

Miért javasoljuk repülőtéri transzfer szolgáltatásunkat?

Mert a külföldi utazások során a legtöbben repülővel közlekednek, a pontosság és a megbízhatóság pedig nagyon fontos, másként lekésnénk az adott járatot. Éppen ezért a megbízható reptéri transzfer nem csupán a reptérre menet lehet ideális, hanem hazafelé is tökéletes partnernek bizonyulhat.

A csomagjai felvételét követően kérjük, hogy hívja központi telefonszámunkat (+36-70-466-2200), hogy egyeztetni tudjuk a beszállás helyét és pontos idejét.

További szolgáltatásaink
Kapcsolat

Csak küldjön nekünk egy levelet telefonszámával, és mi mielőbb felkeressük.

Nem olvasható? Cseréljen szöveget. captcha txt